2022-05-24 13:18:30

IZLET U ZABAVNI CENTAR: Prvašići uživali u raznim igrama i aktivnostima

U petak, 13 svibnja, učenici prvih razreda, u pratnji učiteljica Marije Sekur Harcet, Nikoline Barać, Alenke Kukec, Marijane Tečić i Ivane Protuđer, bili su na izletu u Vision Paintball zabavnom centru u Štakorovcu. Učenici su sudjelovali u raznim aktivnostima poput „paintballa“, penjanja na „umjetnu“ stijenu, spuštanja na „ziplineu“, streljaštva, igranja stolnog nogometa, košarke, badmintona, bacanja frizbija i slično. U nastavku pogledajte fotografije i pročitajte dojmove učenika koje je pripremila učiteljica Nikolina Barać.

Na izletu mi je bilo lijepo. Najviše su mi se svidjeli „zipline“ i streljaštvo. Malo me bilo strah dok sam se penjala na stijenu. Bilo je jako veselo, zabavno i zanimljivo.

Leona Vukelić, 1. b

 

Jako je zabavno spuštati se niz „zipline“. Malo me bilo strah, ali bilo je jako zanimljivo. Lijepo sam se provela u društvu svojih prijateljica. 

Korina Stanisavljević, 1. b

 

Sve igre bile su super, ali najviše mi se svidio „paintball“. U igri smo pobijedili smo dva puta. Luk i strijela su zanimljivi. Malo me bilo strah penjanja na stijenu, ali je bilo super. Uživao sam. 

Domagoj Berić, 1. b

 

U zabavnom parku najbolje mi je bilo spuštanje niz „zipline“. Penjanje po stijeni je odlično. Bila sam uzbuđena kada sam se popela na vrh stijene i kada sam pozvonila na zvonce. Super sam se provela s prijateljima. 

Martina Nikolić, 1. b

 

Na izletu je bilo odlično. Super je spuštanje niz „zipline“. Malo me bilo strah kad sam se spuštala da ću pasti u jezero, ali jako je uzbudljivo. Igra „paintball“ je super. 

Nika Glavač, 1. b

 

Super sam se proveo na izletu. Najdraži su mi bili stolni nogomet i „paintball“. Moja ekipa je dva puta pobijedila u „paintballu“. Bilo ju jako uzbudljivo. 

Ivano Brdar, 1. b


Osnovna škola Dugo Selo