2022-03-23 18:12:46

KAZALIŠTE TREŠNJA: Prvašići u bajkovitom svijetu Snjeguljice i sedam patuljaka

U utorak, 15. ožujka, učenici prvih razreda i učiteljice Marija Sekur Harcet, Nikolina Barać, Alenka Kukec, Marijana Tečić i Ivana Protuđer, posjetili su Kazalište Trešnja u Zagrebu i pogledali odličnu predstavu „Snjeguljica i sedam patuljaka“, u režiji Ivane Čoh, nastalu prema istoimenoj, jednoj od najpopularnijih bajci braće Grimm. Učenici su sat vremena uživali u bajkovitim prizorima u kojima su poznati likovi Snjeguljice, patuljaka, lovca i zle kraljice ispričali priču o ljubavi i dobroti, odnosu ljepote i dobrote, prijateljstvu i hrabrosti. U nastavku pročitajte dojmove učenika 1. a razreda, učiteljica Marija Sekur Harcet, te pogledajte fotografije.

Meni je bilo super kad su patuljci pjevali i kopali u potrazi za draguljima. Kostimi su bili jako zanimljivi. Snjeguljica je bila lijepa, kao u slikovnici.

Tena Đuričić, 1. a

 

Najljepši dio predstave bio je trenutak u kojem su se Snjeguljica i princ poljubili. Baš sam bila sretna. Kazalište je jako lijepo i šareno.

Lucija Šegović, 1. a

 

Svidjelo mi se kada su se Snjeguljica i princ poljubili. Svi smo im pljeskali. Patuljci su isto bili super. Snjeguljica je bila prelijepa i lijepo je pjevala.

Jana Kunkić, 1. a

 

Sve mi je bilo odlično. Patuljci su bili jako smiješni. Prestrašio sam se kad sam ugledao lovca i kraljicu. Na kraju je dobila što je zaslužila.

Matej Maranić, 1. a

 

Predstava je jako zabavna. Najsmješnije je bilo kad je Snjeguljica puhnula snijeg u prašinu i kihnula. To je bio najbolji trenutak.

Sara Šturm, 1. a

 

Gledali smo predstavu o Snjeguljici i sedam patuljaka. Super je bilo kad se kraljica pretvorila u vješticu. Malo sam se prepala u tom trenutku.

Barbara Kokot, 1. a

 

Smiješan je bio patuljak Mrgud. Stalno mu je sve bilo bez veze. Prestrašio sam se kada je lovac izvadio nož i kada se začuo pucanj. Volim ići u kazalište i voziti se autobusom.

Marko Bošnjak, 1. a

 

Predstava mi se jako svidjela. Patuljci su bili smiješni kada su se vozili u kolicima i prekrili noge. Prepao sam se pucnja.

Kristijan Vujica, 1. a


Osnovna škola Dugo Selo