INTEGRIRANI DAN: Hrana i odnos prema hrani u 4. a
Svjetski dan hrane obilježavamo 16. listopada i tim je povodom u 4. a u organizaciji učiteljice Sonje Ivančević proveden integrirani nastavni dan. U organizaciji su sudjelovale majke i bake, koje su za ovu prigodu izradile svježa pecivo i poslale voćne džemove iz vlastite radinosti za razred.
Tema hrane neizbježna je u doba konzumerizma s jedne i manjka hrane s druge strane, ali i manjka odgoja kada je u pitanju zbrinjavanje viškova u svakodnevnom životu. Učenici su razgovarali kako unaprijediti odnos prema hranu u svome domu i školi, a ljepša strana bilo je uživanje u plodovima i namirnicama koje vežemo uz jesen. Na satu Likovne kulture nastali su crteži posvećeni prirodi. Učiteljica i razred zahvaljuju majkama i bakama koje su pomogle u pripremi ovog događaja.
« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |