preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vijesti

INTEGRIRANI DAN: „Najvažnija žena u mome životu“ u 3. a

Pod vodstvom učiteljice Sonje Ivančević prvi nastavni dan u ovome tjednu, tj. ponedjeljak 8. ožujka, protekao je u znaku majke kao najvažnije žene u životu učenika. Nastava je oblikovana po modelu integriranog dana, a aktivnosti za učenike uključile su pismeno izražavanje, odnosno pisanje sastavaka posvećenih majkama te razmjenu iskustva odrastanja u domaćinstvu s roditeljima i braćom. 


Na satu Likovne kulture pomoću plastelina na kartonu izradili su okrugle slike s motivima glasnika proljeća, a o važnosti čuvanja ovih vrsta od prekomjernog branja slušali su na satu Prirode i društva. Likovni radovi učenika ujedno su čestitka majkama za dobro koje čine u njihovom životu. Spomenimo da 3. a razred čini dobro i na drugim poljima, stoga su u okviru projekta „Sijemo zrnca dobrote“ prikupili novčana sredstva koja će darovati nastradalima te jednoj udruzi za zaštitu životinja.

 

 

Najvažnija žena u mom životu

                Odat ću vam tajnu tko mi je najvažnija osoba na svijetu. To je, naravno, moja mama. Ime joj je Matea. Ima kratku plavu kosu, plave oči i srednje je visine. Za mene i moje dvije sestre Lanu i Hanu bi učinila sve da budemo dobro. Radi svaki dan osim nedjelje. Pomaže mi u zadaći. I to je najvažnija osoba koju jako volim.

Patrik Belas, 3. a

 

                Ja volim svoju mamu. Njezino ime je Safeta. Ona je moje sunce.

Ivana Domazet, 3. a

               

                Moja mama zove se Danijela. Ona ima plave oči, crnu kosu i dobro srce. Ona najviše voli kada joj pomognem s kućanskim poslovima i kad joj sviram violinu. Kada sam tužna ili bolesna, uvijek me utješi. Kada ima vremena uvijek je sa mnom i uvijek kaže prave riječi. Sretna je kad joj pomognem. Ja najviše volim svoju mamu i ona voli mene.

Lada Matić, 3. a

 

                Moja najvažnija žena je moja mama. Zove se Anamarija. Ona je jako brižna. Ima plave oči i plavu kosu i srednjeg je stasa. Pomaže mi kada sam bolestan, a ako ne znam što u zadaći pomogne mi ona. Nekad se i naljuti, ali ništa se ne promijeni. Nije zaposlena, nego se brine za mene i moju braću Ivana i Luku. Ja svoju mamu volim jer mi je najbolja na svijetu.

Mark Krznarić, 3. a

 

                Osoba kojoj se najviše u životu divim i najvažnija osoba u mom životu je moja mama. Ona me voli najviše na svijetu. Kad sam bolesna mama mu da topli čaj. Odmah mi postane bolje. Moja mama po zanimanju je policajka. Imamo isti ukus u oblačenju. Igramo „Čovječe, ne ljuti se“ svaki dan ili „Ženo, ljuti se. Ja najviše volim svoju mamu jer mi je najbolja na svijetu.

Helena Kranjec, 3. a

 

                Moja mama zove se Marica. Ona ima crvenu dugu kosu. Ima smeđe oči. Kada sam tužna uvijek me razveseli. Uvijek ima vremena i pomaže oko zadaće. Ona radi u kafiću i jako kasno dolazi kući. Ona je brižna mama. Moja mama me jako voli i ja volim nju. Ona je najbolja majka na svijetu.

Ivana Špiljar, 3. a

 

                Moja mama zove se Marijana. Ona je dobra i vrijedna. Uvijek se druži sa mnom i mojim sestrama i voli nas jednako. Kad smo bolesne mama nam skuha čaj. Ja mi moje sestre jako ju volim i volimo kad se igra s nama. Voli kada dobijem peticu iz Hrvatskog. Moja mama ima plave oči i veliku smeđu kosu.

Ivan Guštek, 3. a

 

                Najvažnija žena u mom životu je moja mama Neda. Ima plavu kosu i srednjeg je rasta. Za mene čini dobro kada sam bolestan. Kuha mi čaj i bdije cijelu noći i daje mi lijekove. Volim mamu jer mi pomaže oko zadaće i jer uvijek nađe vremena za mene i sestru.

Fran Tunić, 3. a

 

                Meni je najdraža osoba na svijetu moja mama. Ona se ponekad i naljuti jer katkad napravim grešku. Moja mama zove se Branka. Ima jako meko srce. Kada dođe s posla jako je umorna pa ja i sestra joj skuhamo kavu sa šećerom. Moja mama ima plavu kratku kosu. Ima smeđe oči. Jako voli kuhati. Ja volim svoju mamu jer mi je jako draga.

Lorena Tečić, 3. a

 

                Pričat ću vam o mojoj mami. Moja mama zove se Sabina. Ima kratku kosu i bucmasta je. Moja mama je vrlo dobronamjerna i dobra osoba. Kada sam bolesna nosi mi doručak u krevet, kuha mi čajeve i provede puno neumornih noći zbog mene. Moja mama voli životinje. To mogu dokazati jer sam je jednom nagovorila da kupimo papigu, a drugo da kupimo zečicu, koju sam nazvala Moon. Moja mama je prije radila u dućanu, ali kad je ostala trudna više nije htjela raditi ondje. Kada je prošlo nekoliko mjeseci od mog rođenja više nije primila ponudu da se vrati na posao. Moja mama me jako voli i želi samo dobro za mene. Jako se voli šaliti. Ponekad se naljuti na mene kad nešto zabrljam. Moja mama me volim podučavati pa tako znam peglati, šivati, usisavati, staviti suđe u perilicu, ispeći jaja, rukovati mikrovalnom itd. Ja i moja mama volimo putovati. Bile smo u Gospiću. Moja mama me jako voli i ja volim nju.

Marta Ema Merkaš, 3. a

 

                Osobu kojoj se najviše divim lako je pogoditi. To je moja majka. Zove se Ivana. Ima smeđu i srednje dugu kosu. Moja majka je osoba čije je srce veliko kao planet Zemlja. U svakoj situaciji ima mjesta za mene u tom srcu. Kad sam tužan moja me mama odmah razveseli. Kad sam bolestan posebno je dobra prema meni. Ja sam kralj u maminoj ljubavi. Moja mama je posebna. Meni je puno toga posvetila. Bit ću joj uvijek zahvalan. Ona je posebna osoba koju nikad neću zaboraviti i prestati voljeti. Lijepa je srca jer kad se posvadimo brzo se pomirimo. Teško bih mogao bez nje. Ja i ona smo nerazdvojni. Puni mi znači moja majka.

Toma Kolčić, 3. a

 

                Moja mama zove se Sandra. Ima 34 godine. Moja mama je visokog rasta. Ima smeđu kosu i smeđe oči. Ja volim svoju mamu jer sam s njom uvijek u pokretu. Mene je naučila puno toga. Nabrojat ću vam samo nekoliko stvari: spremati odjeću, voziti bicikl, spremati sobu i stol nakon objeda. Zaključio sam da me mama jako voli i da bi napravila sve za mene.

Valentin Tominac, 3. a

 

                Moja mama zove se Korina. Ima troje djece: mene, Laru i Tina. Po zanimanju je prodavačica u trgovini. Ona radi dan i noć da bi mi imali kuću, sobu, igračke, mobitel i dr. Ona je brižna, marljiva, uporna i druželjubiva osoba koja me utješi u svakom trenutku. Za obitelj će napraviti sve što treba. JA volim mamu zbog toga što je posebna i najvažnija mi je na svijetu. Ona je moj heroj.

Stela Šegović, 3. a

 

                Moja najvažnija žena je moja mama. Zove se Nikolina. Ona je medicinska sestra i brine o bolesnicima. Kad sam ja bolestan skuha mi čaj. Ima ljubičastu kratku kosu i srednje je rasta. Pomaže mi oko zadaće i šalimo se. Volim svoju mamu jer je posebna.

Erik Bogojević, 3. aPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ruža Špoljarić   datum: 9. 3. 2021.

Roditeljski sastanci

2. a razred:

Utorak, 14. rujan, u 18.00 sati iza škole

2. c razred:

Srijeda, 15. rujan, u 18.45 sati, u učionici 12

2. e razred:

Ponedjeljak 13. rujan, u 18.45 sati, učionica 10

3. a razred:

Petak, 10. rujan, u 17.45 sati, učionica 22

3. c razred:

Srijeda, 15. rujan, u 18.00 sati, učionica 20

4. b razred:

Četvrtak, 16. rujan, u 18.45 sati, učionica 20

4. d razred;

Četvrtak 16. rujan, u 19 sati, učionica 22

5. c razred:

Ponedjeljak, 20. rujan, u 19.25 sati, učionica 3

5. d razred:

Ponedjeljak, 20. rujan, u 18.30 sati, učionica 14

6. a razred:

Četvrtak, 16. rujan u 18.30 sati, na školskom igralištu

6. b razred:

Ponedjeljak, 13. rujan, u  18.30 sati u dvorištu škole

6. c razred:

Srijeda, 15. rujan, u 18.30 sati na školskom igralištu

6. d razred:

Ponedjeljak, 13. rujan, u 18.30 sati, učionica 14

6. e razred:

Utorak, 14. rujan, u 18.30 sati iza škole

7. a razred:

Srijeda, 22. rujan, u 18.45 sati, učionica 7

7. b razred:

Ponedjeljak, 4. listopad, u 17.40 sati, učionica 2

7. d razred:

Srijeda, 22. rujan, u 18.45 sati, učionica 1

8. a razred:

Četvrtak, 16. rujan, u 18.30 sati iza škole

8. b razred:

Utorak, 14. rujan, u 18.30 sati, učionica 6

8. c razred:

Ponedjeljak, 13. rujan, u 18.00 sati ispred škole

8. d razred:

Ponedjeljak 13. rujan, u 18.30 sati ispred škole

8. e razred:

Srijeda, 15. rujan, u 18.30 sati iza škole


Školski dokumenti:


Kalendar rada škola

Kalendar
« Listopad 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Tražilica

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Anketa
Kakva vam je bila ova školska godina?
Brojač posjeta
Ispis statistike od 13. 4. 2010.

Ukupno: 1127194
Ovaj mjesec: 6512
Ovaj tjedan: 535
Danas: 57
preskoči na navigaciju